0
Your shopping cart is empty Why not add some items in our Shop

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Find an answer to your question in our FAQ
Here you can find most of our FAQ's . IF you don't find your answer here , please use the CONTACT FORM

FAQ

Toate rochiile prezentate se afla pe stoc?

Nu toate produsele prezentate pe site sunt in stocul din showroom, insa se pot confectiona in atelierul nostru de creatie, acest lucru durand intre 4-7 zile, in functie de data evenimentului dumneavoastra , cat si de complexitatea lucrarii

Din ce materiale sunt confectionate produsele?

Produsele sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate : matase naturala, tafta de matase, tul de matase, matase satinata, dantela cu aplicatii, dantela macrame, dantela de bumbac, tul, broderii manuale, cristale Swarovski, captuseli naturale.

Eventualele ajustari (scurtat, stramtat etc.) se efectueaza de catre dvs.?

Ajustarile care nu implica modificari de design (scurtat, stramtat), se efectueaza gratuit. Alte modificari de design ( adaugat bretele, maneci, cordon, adaugat cupe, cusut aplicatii etc.) sunt contra cost. Orice produs trebuie achitat integral, inainte de a i se efectua eventuale modificari.

De ce este necesar sa stabilesc o programare inainte de a vizita showroom-ul?

Vrem sa puteti beneficia de toata atentia noastra si sa ne asiguram ca va alocam timp suficient pentru ca intr-o atmosfera relaxanta sa va ajutam sa gasim impreuna modelul perfect, de aceea va rugam sa ne contactati la 0722997086 sau sa ne trimiteti email la contact@anki.ro , inainte de a veni la showroom.

Pot comanda un produs chiar daca nu locuiesc in Bucuresti?

DA, tocmai de aceea am lansat acest site sub forma unui magazin online, pentru ca orice persoana, indiferent de locatie (chiar si din afara tarii), sa poata intra in posesia unuia dintre modelele comercializate de compania noastra.

Pentru orice intrebari sau detalii, ne puteti contacta L-V : intre orele 9:00 - 20:00 si S: 10:00 - 18:00 la 0722997086 sau ne puteti trimite email oricand la contact@anki.ro.

CONTACT INFO

Address:
E-mail:
Phone:

CONTACT FORM

If you didn’t find the answer to your question, feel free to contact us. We will help you out as soon as possible
Message Successfully Sent!

HAVE YOU SEEN THE SINGLE ITEM PAGE? IT’S AWESOME!

SNAPSHOP CATEGORIES

LATEST ADDITIONS